Your Cart

Blog

16 Οκτ Από τι είναι φτιαγμένες οι πρωτεΐνες;
musclebrothers 0 101
Οι πρωτεΐνες που τρώτε (και οι πρωτεΐνες στο σώμα σας) είναι όλες φτιαγμένες από μικρές μονάδες που λέγονται αμινοξέα. Ακούτε συχνά τα αμινοξέα να περιγράφονται ως "δομικά στοιχεία" γιατί αυτές οι μικρές ξεχωριστές μονάδες συγκεντρώνονται με διάφορου..
28 Σεπ Τι πρέπει να γνωρίζω για έναν ενεργό τρόπο ζωής;
musclebrothers 0 246
Ένας ενεργός τρόπος ζωής σημαίνει ότι κάνετε σωματική δραστηριότητα όλη την ημέρα. Οποιαδήποτε δραστηριότητα που σας κάνει να ξυπνάτε και να κινείστε είναι μέρος ενός ενεργού τρόπου ζωής. Η σωματική δραστηριότητα περιλαμβάνει άσκηση όπως περπάτημα ή ..
28 Σεπ Does Everyone Need Protein?
musclebrothers 0 134
Οι πρωτεΐνες  αποτελούν το 15-20% του σωματικού βάρους και συμβάλλουν σε πολλές φυσιολογικές διαδικασίες. Είναι καλύτερο, η ημερήσια ανάγκη σε πρωτεΐνη, να μοιράζεται στα περισσότερα γεύματα και να μην καταναλώνεταιόλη μαζί σε ένα γεύμα. Έτσι, ρυθμίζ..
26 Σεπ Ηλεκτρολύτες: τι γνωρίζουμε & γιατί είναι σημαντικοί;
musclebrothers 0 263
Τι ειναι οι ηλεκτρολύτες;Οι ηλεκτρολύτες είναι χημικές ενώσεις οι οποίες βρίσκονται μέσα στα υγρά του ανθρώπινου οργανισμού και μεταφέρουν ηλεκτρικό φορτίο (ιόντα). Οι ηλεκτρολύτες αλληλεπιδρούν μεταξύ τους αλλά και με τα κύτταρα στους ιστούς, τους μ..
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)