ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Καλάθι Αγορών

Θερμογενετικοί Λιποδιαλύτες

Εταιρεία: Olimp
THERMO SPEED® HARDCOREΑριθμός Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 103989-10-14Ο νέος λιποδιαλύτης με την πιο εξελιγμένη σύνθεση συστατικών, η οποία προωθεί την λιποδιάλυση και συμβάλλει στη διευκόλυνση του ελέγχου του σωματικού βάρους. Η καψαϊκίνη από το πιπέρι καγιέν ενισχύει την καύση του λίπους, και η ν..
29,90€ 38,00€
Εταιρεία: Olimp
Olimp Thermo Speed Xtreme Mega CapsΘερμογενετικός λιποδιαλύτης σε κάψουλες, με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη (200mg / 2 κάψουλες), τυροσίνη και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, που αυξάνει την ικανότητα της καύσης του περιττού σωματικού λίπους και της μετατροπής του σε ενέργεια, ενώ ενεργοποιεί και την..
28,00€
Εταιρεία: Usn
Τι είναι το USN Phedra Cut Lipo XT?Συμπλήρωμα σε κάψουλες για τον έλεγχο του σωματικού σας βάρους, με το σύστημα 2-Phase που απελευθερώνει ζωτικής σημασίας θρεπτικές ουσίες στον οργανισμό.Το εξωτερικό κάλυμμα περιέχει 900 mg Clarinol CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ) και περίπου 2 ώρες αργότερα, θα απο..
39,00€
Εταιρεία: Weider
Ισχυρή θερμογενετική φόρμουλα με καφεϊνη για την μείωση της όρεξης.Το THERMO CAPS έχει σχεδιαστεί με τον καλύτερο συνδυασμό συστατικών για τη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων σας, αφού εκτός από θερμογενετικές ιδιότητες και ιδιότητες καύσης λίπους, είναι πολύ αποτελεσματικό σε περιόδους δίαιτας γιατ..
32,00€
Εταιρεία: Weider
Το Ultra Burner περιέχει αναλυτικά:Καφεΐνη: Η καφεΐνη είναι ένα διεγερτικό που χρησιμοποιείται για να αυξήσει την συγκέντρωση, την ικανότητα απόκρισης καθώς και τη θερμογένεση. Αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε πιο έντονες και μεγαλύτερες σε διάρκεια προπονήσεις και, ως εκ τούτου, να πάρετε περισσότερες..
29,00€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)