Your Cart
Image1

l Αμινοξέα

Με απλά λόγια, τα αμινοξέα είναι οι δομικοί λίθοι της πρωτεΐνης. Το 20% του ανθρώπινου σώματος αποτελείται από πρωτεΐνες. Υπάρχουν συγκεκριμένα είδη πρωτεϊνών που χρησιμοποιεί το σώμα, για την ανάπτυξη και την επιδιόρθωση των ιστών.Αυτό πρακτικά σημαίνει πως τα αμινοξέα είναι απαραίτητα για την μυϊκή ανάπτυξη. Όταν καταναλώνουμε πρωτεΐνη στην διατροφή μας, αυτή απορροφάται από τον οργανισμό και στην συνέχεια ‘σπάει’ και χωρίζεται σε επιμέρους αμινοξέα. Τα αμινοξέα αυτά μετά επανατοποθετούνται μαζί και σχηματίζουν μια νέα πρωτεΐνη.Με απλά λόγια, αν το σώμα σου δεν έχει τα απαραίτητα αμινοξέα που χρειάζεται, δεν θα μπορέσει να συνθέσει πρωτεΐνη και αυτό σημαίνει, πως εσύ δεν θα χτίσεις μυϊκή μάζα. Εκεί φαίνεται ξεκάθαρα η ανάγκη για ένα συμπλήρωμα αμινοξέων, ώστε να προσλαμβάνεται η μεγαλύτερη δυνατή ποσότητα από αυτά! Υπάρχουν εκατοντάδες αμινοξέα, αλλά μόλις 20 είναι τα βασικά για την παραγωγή πρωτεΐνης στο σώμα. Αυτά τα 20 αμινοξέα ονομάζονται πρωτεϊνικά και χωρίζονται σε 2 κατηγορίες.Τα απαραίτητα και τα μη απαραίτητα. Όπως μαρτυρά και το όνομά τους, τα απαραίτητα αμινοξέα δεν μπορούν να συντεθούν από το σώμα, που σημαίνει πως πρέπει να λαμβάνονται από την διατροφή. Τα απαραίτητα από την άλλη, μπορούν να συντεθούν φυσιολογικά.

Αμινοξέα

Εταιρεία: BioTechUSA
BioTech USA AAKG 1000mg 100 Tabs Το AAKG 1000 είναι μια φόρμουλα μονοξειδίου του αζώτου για πριν την προπόνηση για αθλητές με 1000 mg Αλφα Κετογλουταρικής σε κάθε δόση. Όπως όλα τα προϊόντα της BioTech USA, η AAKG 1000mg περιέχει ασφαλή και προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά...
16,80€ 22,00€
Εταιρεία: BioTechUSA
BioTech USA BCAA + Glutamine Zero 480g 1: 1 της περιεκτικότητας σε BCAA και L-γλουταμίνη Αμινοξέων BCAA σε αναλογία 2: 1: 1 Χωρίς γλουτένη Χωρίς ζάχαρη Πολύπλοκο και πρακτικό BCAA ή γλουταμίνη; Αυτή η αιώνια ερώτηση δεν συζητείται πλέον, καθώς η απάντηση είναι: και οι δύο! Η συμπλή..
32,80€
Εταιρεία: BioTechUSA
BioTech USA Glutamine Zero 300gr Biotech USA Γλουταμίνη μηδέν - Αρωματισμένη συνταγή σκόνης μετά την προπόνηση Το Glutamine Zero της BioTechUSA είναι ένας τύπος σκόνης μετά από την προπόνηση. Κατασκευάζοντας το 90% του προϊόντος, το δραστικό συστατικό είναι το υπό αίρεση βασικό αμινοξύ γλουταμ..
21,80€
Εταιρεία: BioTechUSA
BioTech USA L-Glutamine 100% 500gr Γέμισε Με L-Glutamine! Είσαι έτοιμος για προπόνηση; Ακόμα και για να εκπαιδεύσετε εντατικά το κάθε μυικό κύτταρο του σώματός σας; Τα καλά νέα είναι ότι το 100% L-Glutamine είναι 100% έτοιμο να το πάρετε ακριβώς πριν και μετά την προπόνηση,παρέχοντας &..
27,90€
Εταιρεία: BioTechUSA
BioTech USA BCAA Zero (360gr) Περίπου 7 g καθαρά αμινοξέα, εκ των οποίων: 6 g BCAA Με τη βιταμίνη Β6 που βοηθάει τον υγιή μεταβολισμό των υδατανθράκων και των πρωτεϊνών (αμινοξέα) Χωρίς ζάχαρη Εύκολη διανομή Χωρίς συντηρητικά Χωρίς ασπαρτάμη Μεγάλη ποικιλία μεγεθών συσκευασίας και ..
24,70€ 32,00€
Εταιρεία: BioTechUSA
BioTechUSA EAA Zero (350 gr) 7160 mg EAA Είναι ο λόγος των απαραίτητων αμινοξέων που συνιστά η ΠΟΥ ** Κοντά στην αναλογία 1: 1 γλουταμίνης και BCAA Χωρίς ζάχαρη* Χωρίς γλουτένη * Αναφέρεται σε έτοιμα αναδεύματα που αναμιγνύονται με νερό. ** Η αναλογία των διαφόρων βασικών αμινο..
26,70€ 34,00€
Εταιρεία: Dymatize
BCAA 2200 Μετά από προπονήσεις γυμναστικής, ο μεταβολισμός παραμένει αυξημένος και η τόνωση της μυϊκής πρωτεΐνης διεγείρεται. Τα αμινοξέα είναι τα δομικά στοιχεία αυτών των πρωτεϊνών. Τα αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας (BCAAs) ανήκουν στα 9 βασικά αμινοξέα, τα οποία δεν μπορούν να συντεθούν α..
31,00€ 41,00€
Εταιρεία: Dymatize
Dymatize BCAA 2:1:1 300g   Μετά την προπόνηση και ενώ ο μεταβολισμός παραμένει σε υψηλά επίπεδα, ευνοείται η πρωτεινοσύνθεση. Τα αμινοξέα είναι τα βασικά συστατικά αυτής της πρωτείνης.   Τα BCAAs (Αμινοξέα Βραχείας Αλυσίδας) ανήκουν στα 9 βασικά αμινοξέα, τα οποία δεν παράγον..
21,40€ 32,00€
Εταιρεία: Dymatize
Μετά από προπόνηση στο γυμναστήριο, ο μεταβολισμός παραμένει αυξημένος και διεγείρεται η συσσώρευση μυϊκής πρωτεΐνης. Τα αμινοξέα είναι τα δομικά στοιχεία αυτών των πρωτεϊνών. Το πιο κοινό ελεύθερο αμινοξύ στον ανθρώπινο μυϊκό ιστό είναι η L-Γλουταμίνη - ένα πρωτεϊνογενές αμινοξύ.   Η L-γ..
27,40€ 39,00€
Εταιρεία: Goldtouch Nutrition
Goldtouch Nutrition Anadomisis 400gr Ο μοναδικός αυτός συνδιασμός τρέφει τους μύς σας, βοηθά στην αποκατάσταση τους μετά απο την προπόνηση και παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη και αύξηση τους.  BCAA Γλουταμίνη Vitargo® Το Anadomisis  περιέχει BCAAs(5:1:1),  Γλουτα..
35,00€
Εταιρεία: Goldtouch Nutrition
GoldTouch Nutrition BCAA 8:1:1 Xωρίς ζάχαρη(χωρίς υδατάνθρακες) Ενεργοποίησης πρωτεϊνοσύνθεσης Μείωση του καταβολισμού των μυών κατά τη διάρκεια της προπόνησης Διατήρηση της μυϊκης μάζας και μυϊκή υπερτροφία 8g L-λευκίνης 1g L-Ισολευκίνης 1g L-Βαλίνης Αμινοξέα BCAA ..
29,00€
Εταιρεία: Goldtouch Nutrition
GoldTouch Nutrition BCAA 8:1:1 400gr Xωρίς ζάχαρη(χωρίς υδατάνθρακες) Ενεργοποίησης πρωτεϊνοσύνθεσης Μείωση του καταβολισμού των μυών κατά τη διάρκεια της προπόνησης Διατήρηση της μυϊκης μάζας και μυϊκή υπερτροφία 8g L-λευκίνης 1g L-Ισολευκίνης 1g L-Βαλίνης Αμινοξέα ..
29,00€
Εταιρεία: Goldtouch Nutrition
To EAA είναι ένα συμπλήρωμα αμινοξέων που περιλαμβάνει μεγάλη συγκέντρωση BCAA και άλλων απαραίτητων αμινοξέων: 3000 mg BCAA 2360 mg άλλων EAA Ιδανικό για αθλητές και άτομα που γυμνάζονται και θέλουν : Αυξημένη πρωτεϊνική σύνθεση στους μυς Ανάπτυξη μυών Περισσότερη δύναμη, αντ..
29,00€
Εταιρεία: Goldtouch Nutrition
Αμινοξέα ευρέους φάσματος, ολοκληρωμένο μείγμα 18 απαραίτητων και μη απαραίτητων αμινοξέων, ιδιαίτερα πλούσιο σε BCAA  Βοηθά το σώμα σας να λειτουργεί βέλτιστα σε κάθε επίπεδο:  Βοηθά στη μυϊκή ανάπτυξη Ενισχύει την απόδοση στην προπόνηση Επιταχύνει την αποκατάσταση μετά την ά..
25,00€
Εταιρεία: Goldtouch Nutrition
Η αντι-καταβολική ικανότητα της γλουταμίνης αποτρέπει τη διάσπαση των μυών σας Η χρήση της Glutamine της Gold Touch μπορεί να συμβάλλει στην αναπλήρωση των αμινοξέων που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της άσκησης Η γλουταμίνη αυξάνει επίσης την ικανότητά σας να εκκρίνετε την ανθρώπινη αυξητικ..
29,00€
Εταιρεία: MuscleTech
MuscleTech Platinum 100% Glutamine - 100% L-γλουταμίνη υψηλής ποιότητας, ελεγμένη με HPLC, χωρίς πληρωτικά και πρόσθετα Η γλουταμίνη περιλαμβάνει περισσότερο από το 20% των αμινοξέων στο σώμα σας και κατά τη διάρκεια της προπόνησης χρησιμοποιείται για διάφορες μεταβολικές λειτουργίες, συμπερ..
21,50€ 29,00€
Εταιρεία: Mutant
PVL Mutant BCAA 9.7 348gr 9,7 γραμμάρια τυποποιημένου μείγματος Bcaa. 8 πρόσθετοι ηλεκτρολύτες για  ενυδατωμένους μυς. Με αποδεδειγμένο και κατοχυρωμένο επιταχυντή απορρόφησης. Το Mutant Bcaa 9.7 παρέχει  9,7 γραμμάρια αμινοξέων σε μία μόνο συμπυκ..
23,00€
Εταιρεία: Olimp
Olimp AAKG 1250 Exreme Mega Caps ✓ Μείωση της κόπωσης ✓ Μια κάψουλα περιέχει 1250 mg καθαρού AAKG ✓ Ενίσχυση της ανάκαμψης  ✓ Βελτιωμένη τροφοδοσία των μυών μέσω αυξημένης παραγωγής NO * Για πρώτη φορά στην αγορά, το υψηλής ποιότητας AAKG στην τρέχουσα υψη..
34,00€
Εταιρεία: Olimp
Το Amino EAA XPLODE αποτελείται από βασικά αμινοξέα EAA, αμινοξέα BCAA, L-γλουταμίνη και L-αλανίνη. ✓ Μόνο ελεύθερες, φαρμακευτικές μορφές αμινοξέων ✓ Εξαιρετική διαλυτότητα Σύνολο αμινοξέων: 8430 mg Εξαιρετικό προϊόν αμινοξέων βασισμένο αποκλειστικά σε ελεύθερη, φαρμακευτικώς καθαρή μορ..
44,00€
Εταιρεία: Olimp
Olimp Anabolic Amino 5500 Mega Caps 400 caps  Το προϊόν περιέχει πεπτίδια αμινοξέων ελευθέρας μορφής [επιπρόσθετη ποσότητα BCAA - αμινοξέων διακλαδισμένης αλυσίδας - (L-λευκίνη, L-βαλίνη, L-ισολευκίνη)], ταυρίνη και βιταμίνη Β6. Το προϊόν είναι σχ..
59,00€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 60 (3 Σελ.)