ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Καλάθι Αγορών

Αποθεραπεία

Εταιρεία: Olimp
Olimp Glutamine Xplode PowderΈνα αποτελεσματικό προϊόν μυϊκής αποκατάστασης σε μορφή 100% καθαρής, κρυσταλλικής L-Γλουταμίνης  ιδιαίτερα εμπλουτισμένη με Vit-A-min τύπου Supercharge.Η γλουταμίνη βοηθάει στη μείωση της περίσσειας οξέος στους μυς, όπως..
34,80€ 38,00€
Εταιρεία: Olimp
Η OLIMP L - Glutamine Powder είναι ένα προϊόν που περιέχει 100 % καθαρή φαρμακευτική, micronised μορφή γλουταμίνης - ένα αμινοξύ που βρίσκεται σε υψηλές συγκεντρώσεις στους μυς και στο πλάσμα. H Γλουταμίνη είναι το πιο σημαντικό αμινοξύ για την προσαρμογή του μυϊκού ιστού. Αποθηκεύει οργανικό ά..
20,00€
Εταιρεία: Olimp
Εξαιρετικό προϊόν με L-Γλουταμίνη!Συμπλήρωμα διατροφής σε σκόνη, με micronized L-γλουταμίνη, βιταμίνη Β6 και μαγνήσιο.  Το προϊόν αυτό προορίζεται για σωματικά δραστήριους ενήλικες.Συστατικά: 96% micronized L-γλουταμίνη, 3,7% οξείδιο του μαγνησίου, 0,01% υδροχλωρική πυριδοξίνη – βιταμίνη B..
22,00€
Εταιρεία: Usn
USN MICRONIZED GLUTAMINE 500g- Απαραίτητο αμινοξύ βασικό για την αποκατάσταση- Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα- Εξαιρετική ποιότηταΗ L-Γλουταμίνη χρησιμοποιείται κυρίως για να προωθήσει την μυϊκή αποκατάσταση, ιδιαίτερα στο χρονικό διάστημα μεταξύ των προπονήσεων. Με αυτόν τον τρόπο η άσκηση σα..
35,00€
Εταιρεία: Weider
Cell MaxΈνας μοναδικός συνδυασμός κρεατίνης CREA PURE, υδατανθράκων, πρωτεϊνης, L-Γλουταμίνης, βιταμινών και BCAA…. Όλα σε μια νέα αποτελεσματική φόρμουλα.Το Cell Max περιέχει θρεπτικά συστατικά υψήλης ποιότητας για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.Μονοϋδρική Κρεατίνη: 100% κρε..
35,00€
Εταιρεία: Weider
Weider Victory Endurance Total Recovery 750g Το Total Recovery είναι ένα προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για να μεγιστοποιεί τη μυϊκή αποκατάσταση μετά την άσκηση. Κάθε ένα από τα συστατικά του έχει επιλεγεί ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη αποκατάσταση, που έχει ως συνέπεια τη βελτίωση των επιδόσεων σε αγ..
26,00€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)