ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Καλάθι Αγορών

GoldTouch Nutrition Hair Support 60 κάψουλες

GoldTouch Nutrition Hair Support 60 κάψουλες
GoldTouch Nutrition Hair Support 60 κάψουλες
ΝΕΟ
GoldTouch Nutrition Hair Support 60 κάψουλες
GoldTouch Nutrition Hair Support 60 κάψουλες
GoldTouch Nutrition Hair Support 60 κάψουλες
Επίσημος Μεταπωλητής
Επίσημος Μεταπωλητής
Η εταιρεία MuscleBrothers είναι ο επίσημος μεταπωλητής της Goldtouch Nutrition στην Ελλάδα!
  • Απόθεμα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 103339
21,00€

Το Hair Support® είναι ένα ισορροπημένο φάσμα επιλεγμένων μικροθρεπτικών συστατικών που μπορούν να υποστηρίξουν ενεργά την υγεία και την πληρότητα των μαλλιών σας από μέσα. Το Hair support® περιέχει Βιοτίνη σε υψηλή δόση, καθώς και παντοθενικό οξύ και το αμινοξύ L-κυστίνη.


Η βιοτίνη είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη που ανήκει στην οικογένεια των βιταμινών Β (γνωστή και ως βιταμίνη Η), η οποία έχει τη φήμη ότι υποστηρίζει τη διατήρηση της φυσιολογικής τρίχας. Χρησιμοποιείται ευρέως σε προϊόντα μαλλιών (σαμπουάν, μαλακτικά, μάσκες, λάδια). Η έρευνα δείχνει ότι η αυξημένη πρόσληψη βιοτίνης μπορεί να ενισχύσει την υποδομή κερατίνης μειώνοντας σημαντικά την τριχόπτωση και βελτιώνοντας το πάχος και τη λάμψη.


Το παντοθενικό οξύ , ή βιταμίνη Β5 , έχει την ικανότητα να ρυθμίζει τις ορμόνες του στρες στον φλοιό των επινεφριδίων. Το άγχος επηρεάζει αρνητικά τη μελάγχρωση και τη δύναμη των μαλλιών, οδηγώντας τόσο σε γκριζάρισμα των μαλλιών όσο και σε απώλεια μαλλιών όταν το σώμα δεν μπορεί να διαχειριστεί σωστά το στρες. Η συμπερίληψη επαρκών ποσοτήτων Β5 στη διατροφή θα μπορούσε να αποτρέψει τόσο το γκριζάρισμα όσο και την απώλεια μαλλιών.


Η L-κυστίνη αποτελείται από δύο μόρια L-κυστεΐνης και μπορεί να βρεθεί στην κερατίνη, η οποία είναι το κύριο συστατικό των μαλλιών.


Επειδή χρειάζεστε όμορφα, υγιή μαλλιά και εξωτερικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών (όπως μάσκες, λάδια κ.λπ.) τις περισσότερες φορές δεν είναι αρκετά. Εάν θέλετε να θεραπεύσετε εύθραυστα, αραιά, θαμπά, επίπεδα μαλλιά ή θέλετε να αποκτήσετε μακριά δυνατά μαλλιά χωρίς σπασμένες άκρες, πρέπει να υποστηρίξετε ενεργά από μέσα. Το Hair Support® διασφαλίζει ότι λαμβάνετε επαρκείς ποσότητες χρήσιμων μικροθρεπτικών συστατικών για τα μαλλιά σας, μέσω της διατροφής σας.


Έτσι, Hair Support®:


Θρέφει τα μαλλιά σας βελτιώνοντας τη συνολική τους ποιότητα και μπορεί να βοηθήσει στην αναγέννηση.

Τονώνει την εμφάνιση των λεπτών και αραιωμένων μαλλιών

Ενθαρρύνει την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών και μειώνει σημαντικά την τριχόπτωση

Προστατεύει τα μαλλιά σας από περιβαλλοντικές βλάβες που μπορεί να προκαλέσει η υπερβολική χρήση προϊόντων styling μαλλιών, η ζημιά από τη θερμότητα σε καθημερινή βάση, η ρύπανση, η υγρασία κ.λπ.


Συστατικά : L-κυστίνη, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη (κέλυφος κάψουλας), ασβέστιο-D-παντοθενικό, ίνα μπιζελιού, D-βιοτίνη. (*)% των τιμών αναφοράς θρεπτικών συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό ΕΕ 1169/2011


Δοσολογία:

Λαμβάνετε 1 κάψουλα ημερησίως, με άφθονο νερό.