ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Καλάθι Αγορών

Weider Beta Ecdysterone 150 κάψουλες

Weider Beta Ecdysterone 150 κάψουλες
ΝΕΟ
Weider Beta Ecdysterone 150 κάψουλες
Επίσημος Μεταπωλητής
Επίσημος Μεταπωλητής
Η εταιρεία MuscleBrothers είναι ο επίσημος μεταπωλητής της Weider στην Ελλάδα!
  • Απόθεμα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 103341
55,00€
Δωρεάν Μεταφορικά
Για παραγγελίες 50€ και άνω τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν!

Weider Beta Ecdysterone 150 Caps

To Weider Beta-Ecdysterone είναι ένας αποτελεσματικός συνδυασμός των τριών φυτικών εκχυλισματών που τονώνουν την ανάπτυξη των μυών με έναν φυσικό τρόπο.

• Η δραστική ουσία ecdysterone είναι μια ουσία αγγελιοφόρος φυσικά στα τρόφιμα (για παράδειγμα στο σπανάκι) και έχει θετική επίδραση στην πρωτεϊνική σύνθεση στη συμπυκνωμένη μορφή.

• Ο συνδυασμός της με το gamma -oryzanol και το υψηλής ποιότητας yam extract ( εκχλυλισμα γλυκοπατάτας) διεγείρει την φυσική παραγωγή τεστοστερόνης του σώματος ενισχύοντας τη συνολική απόδοση του σώματος!

• Αυξάνει την αποθήκευση γλυκογόνου στους μυς με αποτέλεσμα την αύξηση του όγκου των κυττάρων των μυών To Beta -Ecdysterone ενισχύει επίσης την μυϊκή αποκατάσταση επιτρέποντας ταχύτερη μυϊκή ανάπτυξη.

• Είναι σημαντικό να κρατήσετε την κατανάλωση πρωτεϊνών σε ένα σταθερά υψηλό επίπεδο καθ 'όλο το χρονικό διάστημα που παίρνετε αυτό το προϊόν (τουλάχιστον 2 g πρωτεΐνης ανά κιλό σωματικού βάρους μέσα από την ημερήσια διατροφή σας ). 


Χαρακτηριστικά:

✓ Παρέχει υψηλή ποιότητα πρώτων υλών
✓ Περιέχει 25 mg καθαρής β-εκδυστερόνης (Ecdysterone) ανά κάψουλα
✓ Περιέχει 50 mg καθαρή διοσγενίνη (Diosgenine) ανά κάψουλα


ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:

✓ Μέγεθος δοχείου: 150 κάψουλες
✓ Δοσολογία: 3 κάψουλες
✓ Μερίδες ανά δοχείο: 50

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση. 

 * Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.