Your Cart

Optimum Nutrition

Optimum Nutrition

Η Optimum Nutrition, Inc. (ON) είναι μέρος του παγκόσμιου διατροφικού ομίλου Glanbia και θέτει το Χρυσό Πρότυπο στην αθλητική διατροφή για περισσότερα από 30 χρόνια - βοηθώντας αθλητές που εστιάζουν στην απόδοση να επιτύχουν τους στόχους τους.

Με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής στο Middlesbrough του Ηνωμένου Βασιλείου, η Optimum Nutrition είναι μία από τις λίγες εταιρείες αθλητικής διατροφής που κατασκευάζει σε κάθε κατηγορία προϊόντων. Από την αρχή το 1986, η Optimum Nutrition ακολουθούσε πάντα μια πρακτική προσέγγιση για τη διατήρηση των υψηλότερων προτύπων ποιότητας.

Προτού ενεργοποιηθεί ένα μόνο μηχάνημα στις εγκαταστάσεις παραγωγής μας, οι επαγγελματίες προμηθειών της Optimum Nutrition επιλέγουν προσεκτικά τις πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας. Απαιτείται Πιστοποιητικό Ανάλυσης για κάθε συστατικό, το οποίο στη συνέχεια δοκιμάζεται και επανελέγχεται για συμμόρφωση. Η διασφάλιση ποιότητας εκτελεί καθημερινές επιθεωρήσεις των εγκαταστάσεων που συμμορφώνονται με τις τρέχουσες Καλές Πρακτικές Παραγωγής (cGMPs), οι οποίες είναι καταχωρημένες σε GMP. Το εργοστάσιο είναι επίσης εγγεγραμμένο στο Informed Sport and Informed Choice και διατηρεί ένα Πιστοποιητικό τροφίμων Βαθμού Α BRC. Η Optimum Nutrition είναι προτιμώμενος προμηθευτής του Αγγλικού Ινστιτούτου Αθλητισμού (EIS).

Εκτός από το να κάνει το Gold Standard 100% Whey την καλύτερη σε πωλήσεις σκόνη πρωτεΐνης ορού γάλακτος στον κόσμο, η Optimum Nutrition δημιούργησε την κατηγορία πρωτεϊνών που χωνεύονται αργά με Gold Standard 100% Καζεΐνη. Η Optimum Nutrition δημιούργησε επίσης την κατηγορία ενέργειας anytime, στην οποία κυριαρχεί η Essential Amino Energy, και κυκλοφόρησε το Optimum Protein Bar και το Protein Crisp Bar, τα τέλεια σνακ πρωτεΐνης εν κινήσει.

Η αυστηρή επιλογή συστατικών, ο ποιοτικός έλεγχος, οι εργαστηριακές δοκιμές και οι διαδικασίες κατασκευής της Optimum Nutrition γίνονται για έναν λόγο: για να σας παρέχουν τα υψηλότερης ποιότητας διαθέσιμα προϊόντα αθλητικής διατροφής. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε με αποστολή να φέρει σταθερή ποιότητα στην αγορά και εργαζόμαστε συνεχώς για να θέτουμε ακόμη υψηλότερα πρότυπα.

Τα προϊόντα μας μπορούν να βρεθούν σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο σε εξειδικευμένα καταστήματα λιανικής, γυμναστήρια και κέντρα γυμναστικής, καθώς και σε μεγάλες αλυσίδες παντοπωλείων και διαδικτυακούς λιανοπωλητές και φυσικά εδώ απευθείας από τη μάρκα που εμπιστεύεστε. Τα προϊόντα της Optimum Nutrition είναι διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο.


Εταιρεία: Optimum Nutrition
Η Optimum Nutrition είναι γνωστή για τον καθορισμό των υψηλότερων προτύπων στα προϊόντα της για την ευκολία ανάμειξης, την σταθερά υπέροχη γεύση και την ασυμβίβαστη ποιότητα συστατικών. Αυτό το ανθεκτικό σέικερ κάνει αυτές τις ιδιότητες ακόμα πιο εύκολο να εκτιμηθούν. Shaker Πρωτεΐνης της εταιρεί..
9,90€
Εταιρεία: Optimum Nutrition
Η κρεατίνη είναι ένα από τα πλέον βασικά συμπληρώματα ειδικής διατροφής για αθλητές στη ζωή ενός αθλητή. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η κρεατίνη είναι από τα λίγα συμπληρώματα ειδικής διατροφής αθλητών με τα οποία τα αποτελέσματα είναι ορατά, αισθητά και εντυπωσιακά από την πρώτη κιόλας προπόν..
39,80€ 48,90€
Εταιρεία: Optimum Nutrition
Το Αμινοξύ Γλουταμίνη ρυθμίζει την ανάπτυξη του μυϊκού ιστού και διατηρεί το ανοσοποιητικό σύστημα σε άψογη κατάσταση. Η Γλουταμίνη είναι στην πραγματικότητα αναντικατάστατη για τον κάθε ενεργό αθλητή, καθώς συμβάλλει στην ταχύτερη επαναφορά των μυών μετά από τη βαριά προπόνηση. Η Γλουταμίνη βελ..
32,70€ 45,00€
Εταιρεία: Optimum Nutrition
Η Πρωτεΐνη 100% Whey Gold Standard είναι η συνδυασμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος με τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο. Δικαιολογημένα μπορεί να υπερηφανεύεται για τον τίτλο της «πρωτεΐνη της χρονιάς» τον οποίο κέρδισε 11 φορές! Περιέχει έναν εξαιρετικό συνδυασμό απομο..
69,70€ 87,00€
Εταιρεία: Optimum Nutrition
Η Πρωτεΐνη 100% Whey Gold Standard είναι η συνδυασμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος με τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο. Δικαιολογημένα μπορεί να υπερηφανεύεται για τον τίτλο της «πρωτεΐνη της χρονιάς» τον οποίο κέρδισε 11 φορές! Περιέχει έναν εξαιρετικό συνδυασμό απομο..
34,80€ 45,00€
Εταιρεία: Optimum Nutrition
  Optimum Nutrition Gold Standard Pre Workout Για απόδοση, ενέργεια και εστίαση Το Gold Standard Pre Workout, συνδυάζει την καφεΐνη από φυσικές πηγές με μονοϋδρική κρεατίνη και βήτα-αλανίνη για να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε ενέργεια, εστίαση, απόδοσ..
28,30€ 36,00€
Εταιρεία: Optimum Nutrition
Optimum Nutrition Gold Standard Pre Workout Για απόδοση, ενέργεια και εστίαση Το Gold Standard Pre Workout, συνδυάζει την καφεΐνη από φυσικές πηγές με μονοϋδρική κρεατίνη και βήτα-αλανίνη για να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε ενέργεια, εστίαση, απόδοση και αντοχή. Είτε..
28,30€ 36,00€
Εταιρεία: Optimum Nutrition
Optimum Nutrition Micronised Creatine Powder 317gr Kαθαρή μονοϋδρική κρεατίνη  Ραγδαία αύξηση δύναμης & αντοχής Γρήγορη αποκατάσταση Ταχεία απορρόφηση Η κρεατίνη είναι ένα από τα πλέον βασικά συμπληρώματα διατροφής στη ζωή ενός αθλητή. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η κ..
21,89€ 40,00€
Εταιρεία: Optimum Nutrition
ON – OPTIMUM NUTRITION OPTI-MEN 90TABS Η ON – OPTIMUM NUTRITION Opti-Men 90tabs είναι ένα πλήρες σύστημα θρεπτικής βελτιστοποίησης παρέχοντας 70+ ενεργά συστατικά σε 5 μείγματα ειδικά σχεδιασμένα για την υποστήριξη των θρεπτικών αναγκών των ενεργών ανδρών. Επιπλέον 25 βιταμίνες και απαραίτητα ..
24,00€ 28,00€
Εταιρεία: Optimum Nutrition
Βασικά Χαρακτηριστικά: Μια εκπληκτική φόρμουλα βιταμινών και ηλεκτρολυτών που περιέχει συστατικά επικεντρωμένα στην φυσική κατάσταση και μυϊκή ανάπτυξη των γυναικών. Η γυναίκα που αθλείται και ακολουθεί ένα δραστήριο τρόπο ζωής, έχει ιδιαίτερες ανάγκες σε βασικά συστατικά όπως ασβέστιο (για να..
23,00€ 27,00€
Εταιρεία: Optimum Nutrition
Optimum Nutrition Hydro Whey - Υδρολυμένη πρωτεΐνη - Άμεσης απορρόφησης Η Platinum Hydro Whey είναι η πιο προηγμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος της Optimum Nutrition και περιέχει 100% Υδρολυμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Στην υδρολυμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, οι υδατάνθρακες, το λίπος και η λακτόζη ..
81,80€ 100,00€
Εταιρεία: Optimum Nutrition
ON – OPTIMUM NUTRITION SERIOUS MASS  ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ & ΑΝΤΟΧΗ ! Κανείς δεν μπορεί να γίνει πρωταθλητής στο bodybuilding εάν πρώτα δεν κερδίσει σωματικό βάρος. Λίγοι είναι προικισμένοι από τη φύση, έτσι ώστε να βλέπουν το βάρος τους στη ζυγαριά να ανεβαίνει ικανοποιητικά χωρίς καμία πρ..
37,50€ 49,00€
Εταιρεία: Optimum Nutrition
Serious Mass Έτοιμο για ανάμιξη ρόφημα σκόνης με πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΒΑΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ SERIOUS MASS™ Η σοβαρή αύξηση βάρους απαιτεί σοβαρές θερμίδες. Ωστόσο, εκείνοι που χρειάζονται τις επιπλέον θερμίδες τις περισσότερες φορές έχουν τον πι..
68,50€ 80,00€
Εμφάνιση 1 έως 13 από 13 (1 Σελ.)