Your Cart
Image1

l Κρεατίνες

Ένα από τα διασημότερα και δημοφιλέστερα συμπληρώματα διατροφής είναι η κρεατίνη! Η κρεατίνη έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι ενισχύει τη δύναμη και να συμβάλλει στη μυϊκή ανάπτυξη. Η κρεατίνη είναι ένα αμινοξύ. Τα αμινοξέα είναι μια ομάδα χημικών ενώσεων με τεράστια σημασία για τον ανθρώπινο οργανισμό, καθώς ορισμένες από αυτές αποτελούν τα βασικά δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών και καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τις ιδιότητές τους. Οι πρωτεΐνες, με τη σειρά τους, είναι βασικά δομικά στοιχεία των μυών. Η κρεατίνη, λοιπόν, είναι ένα από αυτά τα αμινοξέα και βρίσκεται κυρίως στους μυς και στον εγκέφαλό μας. Έχει αποδειχτεί ότι η λήψη συμπληρώματος κρεατίνης ενισχύει τις αθλητικές επιδόσεις, αυξάνοντας τον αριθμό των επαναλήψεων, ενισχύοντας την ταχύτητα, την εκρηκτικότητα και αυξάνοντας τη μυϊκή μάζα. Χωρίς να μιλάμε υπερβολικά επιστημονικά, με την λήψη της κρεατίνης, αυξάνονται τα μυϊκά αποθέματα του CP, συμβάλλοντας στην τροφοδότηση του ενεργειακού συστήματος ATP-PC, το οποίο είναι το κύριο ενεργειακό σύστημα που χρησιμοποιούμε στο γυμναστήριο όταν κάνουμε προπόνηση. Επισης εχει αποδειχτεί ότι η λήψη κρεατίνης καταπολεμά την αφυδάτωση, μειώνει τις μυϊκές κράμπες και την πιθανότητα τραυματισμών των μυών, των οστών, των συνδέσμων, των τενόντων και των νεύρων. Τελος ολες οι ερευνες μεχρι και σημερα εχουν δειξει οτι τα συμπληρωματα κρεατινης ειναι ασφαλής, αρκεί φυσικά να καταναλώνεται με βάση τις σχετικές οδηγίες!

Κρεατίνες

Εταιρεία: BioTechUSA
BiotechUSA 100% Creatine Monohydrate (300 gr) Καθαρή και Δυνατή Απόδοση Η Κρεατίνη αυξάνει τη σωματική απόδοση με διαδοχικές εκρήξεις σε μικρής διάρκειας και υψηλής έντασης ασκήσεις. Το ευεργετικό αυτό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με την ημερήσια πρόσληψη των 3 γρ κρεατίνης. Το 100% Creatine Monoh..
20,90€ 32,90€
Εταιρεία: Dymatize
─ Σπάστε τα όριά σας κατά τη διάρκεια των προπονήσεων! ─ Επιθυμείτε μια πρόσθετη ώθηση στην απόδοση κατά τη διάρκεια σκληρών προπονήσεων; Η κρεατίνη αυξάνει τη φυσική απόδοση σε διαδοχικές εκρήξεις βραχυπρόθεσμης άσκησης υψηλής έντασης. Όπως και εσείς, στη Dymatize δεν θέτουμε συμβιβασμούς στη..
31,83€ 42,00€
Εταιρεία: Dymatize
─ Σπάστε τα όριά σας κατά τη διάρκεια των προπονήσεων! ─ Επιθυμείτε μια πρόσθετη ώθηση στην απόδοση κατά τη διάρκεια σκληρών προπονήσεων; Η κρεατίνη αυξάνει τη φυσική απόδοση σε διαδοχικές εκρήξεις βραχυπρόθεσμης άσκησης υψηλής έντασης. Όπως και εσείς, στη Dymatize δεν θέτουμε συμβιβασμούς στη..
21,94€ 32,90€
Εταιρεία: EFX Sports
H κρεατίνη, χωρίς αμφιβολία, είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα και δημοφιλή συμπληρώματα διατροφής, αφού συνδέεται με την δύναμη, τον μυϊκό όγκο και την αντοχή. Γι αυτό ακριβώς το λόγο, τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει μια πραγματική Επανάσταση στο θέμα της κρεατίνης αφού οι ερευνητές και διατροφολ..
24,90€ 35,00€
Εταιρεία: EFX Sports
EFX Sports Kre-Alkalyn Powder 100g Το KRE-ALKALYN της EFX περιέχει καθαρή, 100% KreAlkalyn, η οποία συγκεντρώνει όλες τις ευεργετικές επιδράσεις της κρεατίνης χωρίς τα μειονεκτήματα της μονοϋδρικής. Η διαφορά της KRE-ALKALYN και ο βασικός λόγος για τον οποίο απετέλεσε την πιο πρωτοποριακή ανακ..
26,80€ 35,00€
Εταιρεία: Goldtouch Nutrition
GoldTouch Nutrition Crea Mix 10 διαφορετικοί τύποι κρεατίνης Βελτιωμένη μυϊκή δύναμη και επίπεδα εξόδου Μειωμένη αίσθηση μυϊκής κόπωσης & Αυξημένη ικανότητα αντοχής Ταχύτερη ανάκαμψη, ώστε να μπορείτε να πιέζετε πιο σκληρά σε κάθε προπόνηση Ενυδατωμένοι μ..
25,00€
Εταιρεία: Goldtouch Nutrition
GoldTouch Nutrition Crea Mix 10 διαφορετικοί τύποι κρεατίνης Βελτιωμένη μυϊκή δύναμη και επίπεδα εξόδου Μειωμένη αίσθηση μυϊκής κόπωσης & Αυξημένη ικανότητα αντοχής Ταχύτερη ανάκαμψη, ώστε να μπορείτε να πιέζετε πιο σκληρά σε κάθε προπόνηση Ενυδατωμένοι μ..
25,00€
Εταιρεία: Goldtouch Nutrition
Το CREATINE Magna Power βοηθά να αποκτήσετε καλύτερες επιδόσεις, στοχεύει κυρίως στην αύξηση του ρυθμού ανάπτυξης των μυών και την αύξηση της αποδοτικότητας. Αυξάνει τα αποθέματα της ATP κατά τη διάρκεια της άσκησης, γεγονός που αυξάνει τη δύναμη Αυξάνει την ικανότητα των μυών να π..
35,00€
Εταιρεία: Goldtouch Nutrition
Τι είναι η μονοϋδρική Κρεατίνη;   Η κρεατίνη είναι ουσιαστικά αμίνη που παράγεται από τα 3 αμινοξέα γλυκίνη, μεθιονίνη, αργινίνη και αποθηκεύεται στο σώμα μας κυρίως στους μυς. Επιπλέον μπορούμε να καταναλώσουμε την κρεατίνη από τρόφιμα όπως το κρέας και τα ψάρια.   Η μονουδρικ..
25,00€
Εταιρεία: MuscleTech
MuscleTech Platinum 100% Creatine Monohydrate Η MuscleTech Platinum 100% Creatine Monohydrate παρέχει στο μυικό σας ιστό μιας υψηλής ποιότητας και επιστημονικά ερευνημένη μορφή, την μονοϋδρική κρεατίνη (Monohydrate). Η κρεατίνη έχει αποδειχθεί ότι υποστηρίζει την αύξησ..
18,30€ 25,00€
Εταιρεία: Mutant
Mutant Creakong CX8 Αυτό το προϊόν είναι μια προηγμένη έκδοση του θρυλικού συμπληρώματος κρεατίνης Creakong. Ενώ και τα δύο προϊόντα παρέχουν 3 ανώτερες, ταχείας απορρόφησης μορφές κρεατίνης, η προηγμένη έκδοση Creakong CX8 περιέχει επίσης ένα μοναδικό μείγμα CSM (Creatin..
17,80€ 35,00€
Εταιρεία: Olimp
Olimp Creatine Monohydrate Powder Η μονοϋδρική κρεατίνη σε σκόνη, είναι ένα συμπλήρωμα που προορίζεται για την αντιμετώπιση της καταβολής μετά από έντονη μυϊκή προσπάθεια, ιδίως για τους αθλητές. Το προϊόν προσφέρει μονοϋδρική κρεατίνη, ένα μόριο που μπορεί να βρεθεί στο ανθρώπινο σώμα από τη ..
32,00€
Εταιρεία: Olimp
Olimp Creatine Xplode 1. Τι είναι το Creatine Xplode; Το Creatine Xplode είναι ένα προηγμένο σύμπλεγμα έξι εντελώς διαφορετικών μορφών κρεατίνης, τα οποία έχουν εμπλουτιστεί με την προσθήκη ταυρίνης. 2. Η σύνθεση του Olimp Creatine Xplode Προηγμένη σύνθεση από μορφές κρεατίνης με διαφορε..
47,80€
Εταιρεία: Olimp
Olimp Kre-Alkalyn 2500 Mega Caps Κάψουλες με αλκαλική κρεατίνη Kre-Alkalyn. Το συμπλήρωμα αυτό προορίζεται για την αντιμετώπιση της καταβολής μετά από έντονη μυϊκή προσπάθεια, ιδιαίτερα για τους αθλητές. ✓ Χωρίς παρενέργειες - δεν συσσωρεύεται νερό κάτω από το δέρμα ✓ Περιέχει μια πατενταρι..
51,00€ 55,00€
Εταιρεία: Optimum Nutrition
Η κρεατίνη είναι ένα από τα πλέον βασικά συμπληρώματα ειδικής διατροφής για αθλητές στη ζωή ενός αθλητή. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η κρεατίνη είναι από τα λίγα συμπληρώματα ειδικής διατροφής αθλητών με τα οποία τα αποτελέσματα είναι ορατά, αισθητά και εντυπωσιακά από την πρώτη κιόλας προπόν..
39,80€ 48,90€
Εταιρεία: Optimum Nutrition
Optimum Nutrition Micronised Creatine Powder 317gr Kαθαρή μονοϋδρική κρεατίνη  Ραγδαία αύξηση δύναμης & αντοχής Γρήγορη αποκατάσταση Ταχεία απορρόφηση Η κρεατίνη είναι ένα από τα πλέον βασικά συμπληρώματα διατροφής στη ζωή ενός αθλητή. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η κ..
21,89€ 40,00€
Εταιρεία: Qnt
Η Creatine Monohydrate από την QNT είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για αθλητές που θέλουν να βελτιώσουν τη δύναμη και την αντοχή τους. Η κρεατίνη που προσφέρουμε είναι αγνή και τέλεια για συνδυασμό με εντατικές προπονήσεις. Επιτρέπει επίσης μία καλύτερη ..
24,00€ 32,00€
Εταιρεία: Scitec Nutrition
Scitec Nutrition 100% Creatine Monohydrate 300gr  Scitec 100% Creatine Monohydrate – Βελτιστοποιεί τη Φυσική Απόδοση Κατά τη Διάρκεια Προοδευτικών Εκρήξεων Μικρής Διάρκειας, Υψηλής Έντασης Άσκησης. Η κρεατίνη είναι ένα αζωτούχο οργανικό οξύ που εμφανίζεται στα σπονδυλωτά. Περίπου το ..
21,80€ 32,90€
Εταιρεία: TbJp
100% Μονοϋδρική Κρεατίνη Ανά μερίδα (60 μερίδες) 5g Μονοϋδρική Κρεατίνη Βελτιώνει την δύναμη Ενυδατώνει τους μύες Βελτιώνει  την αντοχή..
27,50€
Εταιρεία: Usn
Νέο επίπεδο ενέργειας στην προπόνηηση με την ολοκληρωμένη φόρμουλα κρεατίνης της USN! Το Creatine Anabolic είναι μια επιστημονικά σχεδιασμένη φόρμουλα κρεατίνης για να μεγιστοποιείται η απορρόφηση της κρεατίνης από τους μυς, προκειμένου να προωθείται στο μέγιστο βαθμό η δύναμη και ..
39,00€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 29 (2 Σελ.)