Your Cart

Mutant Whey (2.27kg) - Triple Chocolate + Weider Premium BCAA 8:1:1 L-Glutamine Blue Raspberry 500gr + ΔΩΡΟ WEIDER SHAKER

Mutant Whey (2.27kg) - Triple Chocolate + Weider Premium BCAA 8:1:1 L-Glutamine Blue Raspberry 500gr + ΔΩΡΟ WEIDER SHAKER
-26 %
Mutant Whey (2.27kg) - Triple Chocolate + Weider Premium BCAA 8:1:1 L-Glutamine Blue Raspberry 500gr + ΔΩΡΟ WEIDER SHAKER
Επίσημος Μεταπωλητής
Επίσημος Μεταπωλητής
Η εταιρεία MuscleBrothers είναι ο επίσημος μεταπωλητής της Weider στην Ελλάδα!
  • Απόθεμα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 103452
83,00€
112,00€
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Mutant Whey Protein Mix Πρωτεΐνη (2.27kg) - Triple Chocolate
Ένα εξαιρετικό πολλαπλό μείγμα ορού γάλακτος!
 
Έχοντας χαρακτηριστεί γρήγορα ως ένα από τα κορυφαία μείγματα πρωτεΐνης ορού γάλακτος, το Mutant Whey είναι μια μοναδική πρωτεΐνη ορού γάλακτος 5-σταδίων που προκαλεί αισθητή μυική ανάπτυξη και αυξάνει την κατακράτηση νιτρογόνου. Ναι, η πρωτεΐνη ορού γάλακτος σας βοηθά να αναπτυχτείτε – αλλά μια Mutant Whey σας βοηθά να μεγαλώσετε, γρηγορότερα!
 
Το αποτέλεσμα 28 μηνών αφοσιωμένης, εξατομικευμένης έρευνας!
 
Η Mutant αφιέρωσε πολύ χρόνο για την ανάπτυξη ενός μοναδικού προϊόντος, ώστε να αναπτύξει ένα σημαντικό αποτέλεσμα για τον μοντέρνο αθλητή. Η Mutant Whey είναι η πρώτη στον κόσμο πρωτεΐνη που χρησιμοποιεί ειδικά επιλεγμένες πρωτεΐνες, καθεμιά με το δικό της μοναδικό ρυθμό πρόσληψης.
 
Αυτή η 5-σταδίων πρωτεΐνη ορού γάλακτος επιτρέπει σε κάθε πηγή, τη δική της τη μοναδική παράδοση στον περιορισμένο αριθμό σημείων υποδοχής πρωτεΐνης στο πεπτικό σας σύστημα. Τι σημαίνει αυτό; Απλά σημαίνει καθόλου χαμένη πρωτεΐνη – 100% πρόσληψη ορού γάλακτος ! Κάθε μια από τις 5 πηγές πρωτεΐνης ορού γάλακτος είναι 100% πλήρης και πλούσια σε αναβολικά Bcaa και γλουταμίνη για να επιτύχει μια γρήγορη ανάκαμψη. 
Απαράμιλλη, 100% Ποιότητα - Πέρα από τις συνήθεις GMP.
 
Κάθε μία Mutant Whey παρασκευάζεται στις ομοσπονδιακά επιθεωρημένες εγκαταστάσεις GMP (Ορθές Παρασκευαστικές Πρακτικές). Το πρωτόκολλο GMP χρησιμοποιείται σε τρόφιμα και φαρμακευτικά προϊόντα και την κατασκευή ιατρικών συσκευών. Αυτό σας εγγυάται την καλύτερη δυνατή ποιότητα και ασφάλεια σε κάθε παρτίδα Mutant Whey.
 
Επίσης, αλλά η Mutant κινείται πέρα από τα όρια του GMP. Τα ομοσπονδιακά επιθεωρημένα φυτά που χρησιμοποιεί, περνούν επίσης επιπλέον εξετάσεις ασφάλειας (e. Coli, σαλμονέλα, Lysteria και άλλα επιβλαβή παθογόνα) τομέας όπου καμία άλλη πρωτεΐνη ορού γάλακτος δε συνηθίζει να ελέγχεται. Συν τοις άλλοις, η Μutant κατέχει τις δικές τις άδειες εξαγωγής, (που της επιτρέπει να εξάγει απευθείας σε πάνω από 85 χώρες), κάτι που της επιτρέπει να εκτελεί ακόμη περισσότερες δοκιμές.
 
Πρακτικά, η Mutant είναι μια από τις ελάχιστες εταιρίες παγκοσμίως, που ακολουθεί όλες αυτές τις διαδικασίες και διαθέτει όλες αυτές τις άδειες. Κανένα άλλο προϊόν από όσα έχουν κυκλοφορήσει δεν πέρασε όλες αυτές τις δοκιμές. Αγοράζοντας μια Mutant Whey, παίρνετε μόνο το καλύτερο και το καθαρότερο – κάθε φορά.
 
Συνιστώμενη Δοσολογία
 
Βασική δόση: Ανακατέψτε 2 μεζούρες με 340 έως 454ml κρύο νερό σε ένα shaker, ανακινήστε έντονα για 15-25 δευτερόλεπτα και απολαύστε την απίστευτα εθιστική γεύση!
 
Mutant δόση: Αναμίξτε 3 μεζούρες με 510 έως 625ml κρύο νερό σε ένα shaker, ανακινήστε έντονα για 15-25 δευτερόλεπτα και απολαύστε την απίστευτα εθιστική γεύση!
 
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Για πιο γλυκιά και παχύτερη υφή, χρησιμοποιήστε λιγότερο υγρό. Για να μειώσετε τη γλυκύτητα και το πάχος, χρησιμοποιήστε περισσότερο υγρό.
 
 
Weider Premium BCAA 8:1:1 L-Glutamine Blue Raspberry 500gr
Αποκατάσταση & προστασία
 
  • Φόρμουλα BCAAs για αποκατάσταση, με γλουταμίνη και βιταμίνη B6
  • Με αναλογία BCAA 8: 1: 1 (Leu: Iso: Val)
  • Αυξάνει και προστατεύει τη μυϊκή μάζα
 
Μετά από επανεξέταση πολλών μελετών, η Weider ανέπτυξε το BCAA 8: 1: 1 με Γλουταμίνη την καλύτερη φόρμουλα για την ανάπτυξη μυϊκής μάζας, όποιο και να είναι το άθλημά σας.
 
Αυτή η εξαιρετική φόρμουλα περιέχει:
 
BCAAs: Βασική αλυσίδα αμινοξέα Λευκίνη, Ισολευκίνη και Βαλίνη με αναλογία 8: 1: 1 αντίστοιχα. Υποστηρίζουν και ενεργοποιούν την ανάκαμψη. Σύμφωνα με τις τελευταίες μελέτες, η Λευκίνη ξεκινά διαδικασίες σύνθεσης πρωτεϊνών, αλλά πρέπει να λαμβάνεται από την Ισολευκίνη και τη Βαλίνη για να ολοκληρωθούν αυτές οι διαδικασίες. Γι 'αυτό επιλέξαμε αυτήν τη νέα αναλογία 8: 1: 1 που δίνει στη Λευκίνη υψηλότερη τιμή, την πιο σημαντική από τις τρεις.
L-γλουταμίνη: Ένα απαραίτητο αμινοξύ, το πιο άφθονο στο σώμα μας, είναι το κλειδί για την προστασία και την επιδιόρθωση του μυϊκού ιστού. Υποστηρίζει την ανάκτηση τόσο των μυϊκών ινών (δεδομένου ότι ευνοεί τη σύνθεση πρωτεϊνών) και του γλυκογόνου που εξαντλείται κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Επιπλέον, η L-γλουταμίνη αυξάνει και βελτιώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και έχει επίσης αντιοξειδωτικά αποτελέσματα.
Βιταμίνη Β6: Πολύ σημαντική, καθώς διέπει πολλές λειτουργίες. Μία από τις βασικές λειτουργίες της είναι να υποστηρίξει έναν φυσιολογικό μεταβολισμό πρωτεϊνών και γλυκογόνου, βασικό στις διαδικασίες αποκατάστασης μυών.
Μηδενική ζάχαρη
Vegan: με φερμετρισμένα αμινοξέα που εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα προέλευσης.
Χωρίς λακτόζη και χωρίς τεχνητά χρώματα
 
Πότε πρέπει να ληφθεί;
 
  • Μετά την προπόνηση: Επειδή επιταχύνει την ανάκαμψη της μυϊκής βλάβης που προκαλείται τόσο από την αερόβια όσο και από την αναερόβια έντονη προπόνηση.
  • Πριν από την προπόνηση: Προστατεύει τη μυϊκή μάζα επειδή αυτά τα τέσσερα αμινοξέα μπορούν να εισέλθουν στους ενεργειακούς κύκλους που παρέχουν ενέργεια. Η φόρμουλα του λειτουργεί ως αντιστατικοποιητικό και προστάτη της μυϊκής μάζας εάν το πάρουμε πριν ή κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Αποτρέπει τη χρήση γλυκογόνου μυών και, συνεπώς, καθυστερεί την κόπωση που προέρχεται από αυστηρές δίαιτες.
 
L-γλουταμίνη (Kyowa Quality ®), L-λευκίνη, L-ισολευκίνη, L-βαλίνη, αρωματικές ύλες, οξύ: κιτρικό οξύ; Εκχύλισμα Μονοκύτταρη άλγη (Spirulina platensis); Αντιπηκτικός παράγοντας: διοξείδιο του πυριτίου, χυμός αποξηραμένου βατόμουρου (Rubus idaeus L.), χυμός φρούτων αποξηραμένων βακκίνιων (Vaccinium myrtillus L.), γλυκαντικό: Νεοεσπεριδίνη DC; Βιταμίνη Β6 (υδροχλωρική πυριδοξίνη).
 
Μπορεί να περιέχει ίχνη γλουτένης, οστρακοειδών, αυγών, ψαριών, φυστικιών, σόγιας, γάλακτος, ξηρών καρπών και λούπινου.
 
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:
 
Ανακατέψτε 10 g σκόνης (2 μεζούρες) με 250 ml νερού.
 
1 μερίδα την ημέρα πριν, κατά τη διάρκεια ή / και μετά την προπόνηση.